Fire and Ice


Speel Full Screen

Bij de fruitautomaat Fire and Ice speel je een basisspel waarbij je met een speciale matrix Fire en Ice symbolen verzamelt voor punten en een bovenspel met een bijzondere Fire meter.

Gokkast Fire and Ice Basisspel

Het basisspel van de Fire and Ice speel je op de onderste drie rollen met 1 winlijn met een inzet van 1 credit per draai. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen tot 200 credits met de speciale gok functie waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Gok je fout dan verlies je je credits. Aan de rechterkant van het winschema van het basisspel zie je een matrix waar je de Fire of Ice symbolen kunt sparen. Steeds als er een van deze logo’s in beeld verschijnen licht deze op in de matrix. Wanneer er drie dezelfde symbolen op een rij staan dan win je een extra prijs.

Gokkast Fire and Ice Bovenspel

Het bovenspel van de Fire and Ice fruitmachine speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai op de bovenste drie rollen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 of 20 credits per draai wordt er ook op 5 winlijnen gespeeld maar als er 3 Fire symbolen zijn gespaard start de speciale bonusronde. Hierbij worden, afhankelijk van de inzet waar je mee speelt, 50 of 100 gewonnen credits verplaatst naar de Firemeter. Als er tijdens het sparen van de Fire meter symbolen een prijs valt op de draaiwielen dan worden de logo’s gedoofd en moet er weer opnieuw worden begonnen. Bij het starten van deze Fire meter feature wordt er een ander prijzenschema geactiveerd waarbij de te winnen prijzen veel hoger zijn. Elke draai kost, afhankelijk van de inzet, 10 of 20 credits. Elk duivel logo dat in beeld verschijnt levert 10 of 20 credits op maar er dooft dan ook een duivel in het schema aan de rechterkant. Wanneer de geactiveerde duivels allemaal gedoofd zijn eindigt de feature en worden de credits van de Fire meter naar de clubmeter verplaatst. Als er na het doven van een duivel logo een prijs wordt gewonnen dan worden alle duivels waar je recht op hebt opnieuw geactiveerd. Je kunt de bonusfeature zelf stoppen. Dit doe je door op de knop Stop Ice/Fire at losing te klikken. Vervolgens valt er een gratis draai. Als er geen prijs valt dan stopt de feature automatisch. De credits van de Firemeter verhuizen dan naar de clubmeter. Als er wel een prijs wordt gewonnen dan gaat de feature nog door. Wanneer je op de knop Take Clubmeter klikt worden de punten pot na pot geleegd naar het basisspel.

Comments are closed.