Fever


Speel Full Screen

Gokkast Fever is een Simbat fruitautomaat waarbij er een Basis- en een Bovenspel en het Bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Hoe hoger je inzet, des te groter is je kans op hoge prijzen.

Gokkast Fever Basisspel

Bij de gokkast Fever begin je altijd eerst met het Basisspel met een inzet van 1 credit per ronde en op de onderste drie rollen. Je speelt het basisspel op een horizontale winlijn en er is een duidelijk winschema naast de rollen. Wanneer je het ‘bes’ symbool op de eerste rol hebt krijg je 2 punten en begint automatisch de gokfunctie waar je de punten kan verdubbelen of verliezen. Tijdens het spelen van het basisspel worden gunstige combinaties vastgehouden met de automatische Hold functie. Wanneer je dit ongedaan wilt maken kun je eenvoduig op de Reset knop klikken waardoor alle rollen de volgende draai weer mee spelen. Je kunt als speler er ook voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de rollen te klikken.

Gokkast Fever Bovenspel

Je kunt het bovenspel van de gokkast Fever spelen als er voldoende credits op een of meerdere spaarmeters staan. Je kunt dan kiezen voor het spelen van het Bet5 spel en bij voldoende punten het Bet10, Bet20 of het Bet40 spel. Bij het Bet20 en Bet40 spel zijn er respectievelijk minimaal 2 en 4 actieve potten nodig om dit spel te kunnen spelen. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met vijf actieve winlijnen. Tijdens het bovenspel kan je tot 1000 credits per speelronde verdienen.

Comments are closed.