Easystreak


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Easystreak is voorzien van een basis- en een vervolgspel met een bijzondere bonusfeature. Hierbij moet je zoveel mogelijk sleutel symbolen verzamelen om dan tussen de 40 en 600 credits te winnen.

Gokkast Easystreak Basisspel

Het basis- en het vervolgspelvan de Easystreak worden allebei op dezelfde drie rollen gespeeld. Het basisspel wordt er met inzet van 1 credit per draai gespeeld ter waarde van 10 eurocent. Het prijzenschema onder de drie rollen laat een overzicht zien van de prijzen verbonden aan de winnende combinaties die op de horizontale, middelste lijn moeten vallen. De punten die je hebt gewonnen uit het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Kop/Munt spel tot maximaal 200 credits. Met deze gokfunctie verdubbel je je gewonnen prijzen of verlies je ze. Je kunt ook veilig spelen en ervoor kiezen om je gewonnen punten over te zetten naar het vervolgspel. Dit doe met de knop To Clubmeter. Ook kun je je gewonnen credits direct innen met de knop Collect. Je gewonnen credits komen dan op je credit meter te staan. Door de automatische Hold functie worden rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende ronde. Je kunt de rollen weer vrijmaken door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden door op de Hold knop onder de gekozen rol te klikken.

Gokkast Easystreak Vervolgspel

Je speelt het vervolgspel van de Easystreak met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Dit vervolgsspel wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar dan met 5 winlijnen. De prijzen die je kunt winnen in het prijzenschema voor het vervolgspel blijven bij de verschillende inzetten allemaal gelijk. Het is alleen is zo dat, hoe hoger de inzet, des te hoger de kans is op het activeren van de bonusfeature. Bij een inzet van 5 credits per draai start de bonusfeature bij het kriskras verschijnen van 3 rode sleutels. Bij een inzet van 10 credits per draai wordt de bonusfeature gestart bij het kriskras verschijnen van 3 rode of 3 blauwe sleutels en bij een inzet van 20 credits dan start de bonusfeature al bij het kriskras verschijnen van 3 sleutels, ongeacht welke kleur ze zijn. De winst van de bonusfeature wordt bepaald door de Start knop die je zelf moet indrukken en dit kan jou tussen de 40 en 600 credits opleveren. Wanneer je klikt op de knop Take Highest Pot kunnen de credits van de clubmeter van het vervolgspel worden overgezet naar de creditmeter van het basisspel.

Comments are closed.