Club 2000


Speel Full Screen

Gokkast Club 2000 heeft een klassiek basisspel met een leuk mysteryspel dat tot 200 credits kan opleveren en een speciaal bovenspel met waarbij je kriskras winnende combinaties hebt.

Gokkast Club 2000 Basisspel

Bij de Club 2000 speel je een basisspel op de onderste drie draairollen en dit wordt gespeeld met een inzet van 1 credit en 1 horizontale winlijn over de drie middelste symbolen. De prijzen die je kan winnen zijn voor het basisspel afgebeeld in een winschema rechts naast de drie rollen. Drie kriskras Club Symbolen leveren een mystery prijs op met een maximaal aantal credits van 200. De punten die je hebt gewonnen tijdens het basisspel kun je met de knop ‘To Clubmeter’ verplaatsen naar de clubmeter van het vervolgspel of met de knop ‘Collect’ toevoegen aan de creditmeter van het basisspel. Je kunt er ook voor kiezen om jouw winsten eerst te verdubbelen met het Kop/Munt spel tot een maximum van 200 punten. Dit kun je dooen door het spelen van een gokspel waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Bij een goede gok verdubbel je je prijs, bij een foute gok verlies je de gewonnen punten. Er is ook een ingebouwde Hold functie bij Club 2000 gokkast waarbij de computer zelf goede symbolen kan vastzetten voor de volgende ronde maar je kan deze ook desactiveren.

Gokkast Club 2000 Bovenspel

Het Clubspel speel je met een inzet van 4 credits per ronde, op dezelfde draairollen als het basisspel en ook op 1 winlijn. De prijzen die je kunt winnen bij het clubspel staan afgebeeld boven de draairollen. Je kunt daarop zien dat een aantal symbolen alleen op de winlijn een prijs opleveren maar dat er ook een aantal symbolen bij een kriskras combinatie prijzen opleveren. En ook hier, bij het Club 2000 vervolgspel, zijn er met het specaile Club symbool mysterie prijzen te winnen.

Comments are closed.