Carrousel


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Carrousel heeft een basis- en een bovenspel waarbij je symbolen in een speciale matrix kunt sparen voor extra punten.

Gokkast Carrousel Basisspel

Je speelt het basisspel van de gokkast Carrousel op de onderste drie rollen met 1 credit inzet en 1 horizontale winlijn. Je maakt kans op prijzen zoals ze vermeld zijn op het winschema onder de drie rollen en de gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen met de Gamble functie worden verdubbeld naar 200 credits. Hierbij moet je gokken op het symbool van de clown of van de olifant. Gok je goed dan worden je credits verdubbeld en wanneer je het fout gokt verlies je je gewonnen credits. Fruitmachine Carrousel heeft een ingebouwde Hold functie en hiermee kunnen de rollen met een gunstige positie worden vastgehouden tot de volgende speelronde. Bij de Holdfunctie van de Carrousel is het speciaal dat de rollen zelfs twee keer kunnen worden vastgehouden.

Gokkast Carrousel Bovenspel

Het vervolgspel van de Carrousel speel je op de bovenste rollen en ook op 1 winlijn maar met een inzet van 4, 8, 12 of 16 credits per draai. Bij sommige symbolen combinaties ontvang je bij een hogere inzet een hogere winst, maar dat is niet bij allemaal het geval. Dit is terug te zien op het winschema naast de bovenste drie rollen. Speel je met een hogere inzet dan kunnen er symbolen worden gespaard in een matrix. Is de matrix vol dan wordt de daarbij behorende prijs gewonnen. Bij een inzet van 4 zijn er tussen de 3 en de 12 lampjes verlicht onder de matrixen. Bij een inzet van 8 zijn dat er tussen de 6 en 12 en bij een inzet van 12 zijn er tussen de 9 en 12 lampjes verlicht. Wanneer je speelt met 16 punten per draai dan zijn alle lampjes verlicht. Alle kolommen waar een lampje onder brandt zijn kolommen waar op dat moment symbolen kunnen worden gespaard. Wordt er een prijs gewonnen op de winlijn dan dooft de volledige matrix waarin de winnende symbolen staan. Wanneer er een kriskras prijs op een symbool valt die niet op de matrix afgebeeld staat dan dooft er een willekeurige matrix. Gewonnen punten op de clubmeter kunnen worden verplaatst naar de creditmeter van het basisspel door op de knop Collect te klikken.

Comments are closed.