Blacklight


Speel Full Screen

Gokkast Blacklight is een kleurrijk video slot game met een basis- en een vervolgspel die beide op dezelfde vier rollen worden gespeeld.

Gokkast Blacklight Basisspel

Het basisspel van de mooie fruitmachine Black Light wordt gespeeld met een inzet van 1 credit ter waarde van 10 eurocent. Er is één horizontale winlijn en het winschema staat ernaast duidelijk afgebeeld. De prijzen die je wint tijdens het basisspel kan je overzetten naar de Total display of verdubbelen met maximum van 200 credits via het Head/Tail gokspel. Via de Hold functie kan je bepaalde rollen vastzetten voor de volgende draai. Dit wordt ook automatisch door de gokkast gedaan bij gunstige combinaties. Als je op de Reset knop drukt vervalt de Hold functie.

Gokkast Blacklight Vervolgspel

Tijdens het vervolgspel kun je spelen met een inzet van 5 of 10 credits per speelronde. Beide inzetten worden gespeeld op vier draaiwielen en 10 winlijnen. Alleen bij inzet van 10 credits is er een extra bonusfunctie. Dan krijgt je namelijk de Bel- een Joker functie. Deze symbolen kunnen elke symbool vervangen waardoor je makkelijker winnende combinaties vormt en de winkans op de Blacklight gokkast nog groter wordt. Het vervolgspel heeft een limiet van 2000 credits. Wordt deze overschreden dan wordt een deel van deze credits automatisch verplaatst naar het basisspel. Het is trouwens altijd mogelijk om met de Reset knop de gewonnen credits van het Total display over te brengen naar het basisspel display.

Comments are closed.