Blackbull


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Blackbull is een gokkast met een basis- en een vervolgspel. In het vervolgspel tellen alle combinaties kriskras waardoor je dus extra veel winkansen hebt.

Gokkast Blackbull Bovenspel

Blackbull is een fruitautomaat met een basis- en een bovenspel dat allebei op dezelfde drie rollen wordt gespeeld. Het basisspel speel je met een inzet van 1 punt per draai of een waarde van tien eurocent. Er is een horizontale winlijn. Het schema met de te winnen prijzen voor het basisspel zie je onder de rollen afgebeeld. Hierop is het symbool van de Blackbull een uitzondering. Dit symbool levert ook bij een kriskras combinatie prijzen op. Heb je 2 kriskras Blackbull symbolen dan win je een mystery prijs tussen de 2 en 200 credits, bij 3 kriskras Blackbull symbolen win je een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits.

Gokkast Blackbull Vervolgspel

Je kunt het vervolgspel ook spelen zonder eerst het basisspel te moeten spelen. Hiervoor klik je op de knop Choose Game en selecteert daarmee de inzet per draai waarmee je het vervolgspel wilt gaan spelen. Het vervolgspel kun je spelen met 5 of 20 credits per draai. Alle te winnen prijzen bij het vervolgspel staan afgebeeld op het schema rechts boven op de gokkast. Je ziet hierbij de prijzen bij de verschillende inzetten. Alle symbolen geven bij het vervolgspel kriskras prijzen. Bij een inzet van 20 credits worden er hogere prijzen gewonnen en levert het symbool van de Blackbull bovendien een mystery prijs op tot maximaal 200 credits per Blackbull symbool. Je maakt hierbij kans op het winnen van 600 credits per draai.

Comments are closed.