Bar 7


Speel Full Screen

Gokkast Bar 7 is een traditionele Simbat gokkast die bestaat uit een basis-, een boven en een bonusspel. Hoe hoger de inzet hoe meer kans op het bonusspel en grotere winsten.

Gokkast Bar 7 Basisspel

In het basisspel speel je met inzet van 1 credit per draai of 10 eurocent. Het Basisspel heeft drie rollen met telkens welke drie symbolen en 1 horizontale winlijn. In het basisspel worden symbolen automatisch vastgehouden wanneer er zich een potentiele winkans voordoet, bijvoorbeeld wanneer op de rechterrij twee gelijkwaardige symbolen vallen. Wanneer je op de ‘collect-reset’ knop drukt linksonder dan wordt deze functie ongedaan gemaakt. Met de ‘Hold’ functie kan je zelf bepalen welke symbolen je wilt vasthouden. Winsten behaald in het basisspel van gokkast Bar 7 kunnen worden opgespaard op de winbank of worden ingezet in het Bar 7 bonusspel dat automatisch wordt geactiveerd wanneer er een prijs wordt gewonnen in het basisspel (onderspel). Een gewonnen prijs kan je verdubbelen met het bonusspel tot maximaal 200 credits. Zodra er een prijs is gevallen beginnen het Bar en het 7 symbool in het blauwe venster rechtsonder allebei te knipperen. Door middel van op de corresponderende knop te drukken met ofwel het bar of het 7 symbool verdubbel je de gewonnen prijs. Wanneer je het verkeerde symbool aanklikt dan is je gehele winst verloren. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je wil verdubbelen tot maximaal dus 200 credits. Als je je winst wil innen druk je op de ‘collect-reset’ button of op de ‘to powermeter-bet’ button.

Gokkast Bar 7 Bovenspel

De winsten die naar de Bar 7 Powermeter worden getransporteert kun je ingezetten in het Gokkast Bar 7 Bovenspel. Dit kun je spelen met respectievelijk 5, 10, 15 of 20 credits en er zijn 8 winlijnen. Het bovenspel bestaat uit een rollenspel met 3 rollen met uitsluitend BAR en 7 symbolen. Voor het activeren van het bovenspel druk je op de knop met het BAR of 7 symbool. Als het gekozen symbool 3 keer op een winlijn valt dan win je een prijs. De hoogte hiervan is afhankelijk van de inzet. Om meer kans te maken kun je ook op beide symbolen tegelijkertijd inzetten. Heb je minimaal 100 punten op de Powermeter dan is de Supergamble feature van kracht. Hierbij kun je 100 credits te verdubbelen naar 200 credits. Wanneer je 100 credits hebt druk dan op de knop met ‘collect’ erop waarna het Supergamble icoontje oplicht.

Comments are closed.